Новини кінотеатра Маяковського

26 березня 2018

27 марта приглашаем маленьких гостей кинотеатра "им. Маяковского" принять участие в развлекательной программе!  

Перед показом мультфильма Кролик Петрик сеанс в 17:15, в холле кинотеатра играть с детками будут профессиональные аниматоры. Начало игровой программы в 16:30.

Всегда рады Вас видеть!

2 листопада 2017

3, 4 и 5 ноября приглашаем маленьких гостей кинотеатра "им. Маяковского" принять участие в развлекательной программе!

Перед показом мультфильма "Фиксики. Большой секрет" с 9:50 до 10:20 (сеанс в 10:20), в холле кинотеатра играть с детками будут профессиональные аниматоры "Симка" и "Нолик" (персонажи мультфильма "Фиксики") .

Перед показом мультфильма "Мы монстры" с 11:30 до 12:00 (сеанс в 12:00) развлекать маленьких гостей будут "Дракулаура" и "Клодин Вульф" (персонажи мультфильма "Monster High").

Всегда рады Вас видеть!

20 жовтня 2012

· На будівництво підземної штаб-квартири МІ6 в сьомому павільйоні Pinewood Studios у 250 робітників пішло 9 тижнів.

· Зброяр Джесс Скоттоу підрахував кількість патронів, які відстріляли актори в тренувальному тирі, готуючись до зйомок. Вийшло більше 200 000 штук.

· Обойма «Глоку-18», яким користується Патрік, вміщує 100 патронів. Швидкострільність цього автоматичного пістолету складає 20 вистрілів на секунду.

· У Деніела Крейга було 85 костюмів від дизайнера Тома Форда, призначених тільки для вступної сцени.

· В краватку Бонда, яку Крейг носив для сцен з перегонами на мотоциклах, були вшиті обтяжувачі. Це було зроблено для того, щоб краватка не запліталася навколо шиї актора під час швидкої їзди.

· Асфальт на вулицях Стамбулу обприскували «Кока-колою», щоб покришки мотоциклів не ковзали на крутих віражах.

· Координатор трюків Гарі Пауел є продовжувачем сімейної династії. Пауели працювали на зйомках бондіани з найпершої стрічки «Доктор Ноу», яка вийшла на екрани в 1962 році. Його батько Ношер Пауел і дядько Дінні працювали на зйомках усіх фільмів з Коннері та Лезенбі. Його брат Грег працював з Муром та Далтоном. Сам Гарі був задіяний в знімальному процесі всіх фільмів з Броснаном та Крейгом.

· Для зйомок на стамбульському Гранд Базарі бригаді декораторів довелося замінити крівлю на пластини з щільної гуми. Це була своєрідна страховка на той випадок, якщо трюк піде не по запланованій програмі. Після завершення зйомок оригінальну крівлю повернули на місце.

· Під час зйомок Гранд Базар функціонував в звичайному режимі. Покупці й не здогадувалися, що всього в кількох метрах над їхніми головами йдуть напружені перегони.

· В коледжі художник-постановник фільму «Квант милосердя» був талановитим футболістом. Його навіть запрошували в основний склад команди LA Rams. Однак він відкинув цю приманливу пропозиції і продовжив навчатися графічному дизайну. Отримавши премію «Оскар», художник-постановник зрозумів, що не помилився в виборі.

· В зйомках сцени на вулиці Вайт Холл, де Бонд женеться за Сільвою, були задіяні 750 статистів, 100 автомобілів на тлі, 300 членів знімальної групи та багато представників найрізноманітніших лондонських департаментів та відомств, що слідкували за процесом.

9 жовтня 2012

А ось і вони! Зустрічайте: симпапулечки МОНСТРИ і… людина. Це варто бачити!


МОНСТРИ НА КАНІКУЛАХ

В прокаті з 25 жовтня

Про героїв



ДРАКУЛА

Всі якості, які роблять Принца Темряви беззаперечним лідером монстрів, - його сила, харизма та звичка контролювати все до найменших дрібниць – також стають в нагоді для бездоганного керування готелем. Але є одна проблемка: його донька Мевіс вважає його безхарактерним. Переживаючи за безпеку своєї донечки, він опікає її так, що її існування в готелі здається життям в’язня за гратами. Він вважає, що тут вона буде подалі від жахливих людей із факелами, яких він так добре пам’ятає. Але тепер, напередодні її 118-го дня народження, Дракула повинен дотримати обіцянки, що Мевіс може побачити навколишній світ вперше. До всього того готель просто переповнений монстрами, що прибувають й прибувають, і поява людського гостя здається ось-ось зруйнує всі плани Дракули. Що в такому випадку буде робити батько-вампір – продовжувати захищати Мевіс від людей-бандитів або ж розслабиться і дозволити їй розправити свої (кажанячі) крила і полетіти?..



МЕВІС

Мевіс повністю розбалувана своїм батьком донька, однак вона сильна і кмітлива дівчина і, багато в чому нагадує типового 118-річного підлітка. Вона втомилася жити під постійною опікою свого батька, вона прагне подорожувати і відкривати світ самостійно. Тепер Мевіс зустріла хлопця, з яким це, здається, може стати реальністю. Але чи повинна вона піти й розбити серце свого батька, або ж залишитися і продовжити своє сумне існування в стінах готелю?





ДЖОНАТАН або ДЖОННІСТАЙН

(Голосом співака Івана Дорна)

Джонатан типовий 21-річний людський хлопець, що подорожує по Європі з рюкзаком за плечима і прагне обійти увесь світ. Він впевнений в собі, сповнений життя, охочий до розмов, допитливий і має легку натуру, вже не кажучи про те, що він просто бог скейтборду! Тепер шлях завів його у готель, повний… монстрів?! Щоб допомогти йому змішатися з натовпом (і тримати монстрів в невіданні про його присутність), Дракула маскує його під Джонністайна, далекого родича Франкенштейна. План Дракули діє, але результат його дії протилежний тому, що очікував Драк, коли Джонні і його донька знайомляться і він порушує обіцянку втікати з готелю при першій ліпшій нагоді. Тому що, гей, ця монструозна туса – крута штука, особливо коли поруч є приваблива дівчина-вампір.







ФРАНКЕНШТЕЙН

Найкращий друг Дракули (і улюблений «дядечко Френк» Мевіс) ніхто інший ніж Франкенштейн – величезний чолов’яга, серце якого, мабуть, більше за його зріст. Вже багато часу пройшло з тих пір, коли цей монстр наводив жах на сусідні селища, лякаючи селян на констеблів. Тепер він серйозний одружений чоловік, який обожнює своїх близьких – Дракулу і Мевіс. Уявіть його здивування, коли він та його дружина приїздять на 118-ий день народження Мевіс і йому представляють кузена, якого він ніколи раніше не зустрічав, Джонні Стейна (людського хлопця Джонні, замаскованого під монстра). Ну, родина є родина, навіть якщо виглядає він дещо дивакувато, і Френк щасливий зустріти свого нового родича.









ЙОНІС

Йоніс – кохана дружина Франкенштейна. Коли Френку в деяких речах іноді бракує твердості й жорсткості, Йоніс завжди готова вставити своїх «п’ять копійок». Вона критична, дещо нахабна, спалахлива і може будь-кому прямо в вічі висказати не зовсім приємні речі. Але десь глибоко всередині вона хороша й добра жінка, що піклується про свою сім’ю.







ВЕЙН

(Голосом актора Антона Мухарського)

Вейн – перевертень, який вдень є жалюгідним бухгалтером, а вночі – багатодітний батько. Він і його дружина народили силу силенну вовченят і тепер йому ледь-ледь вистачає енергії, щоб прожити ще один день і не з’їхати з глузду. Він майже втратив свій нюх через те, скільки забруднених підгузків йому довелося перенюхати за своє життя. Тому хоча він й прибуває на день народження Мевіс разом з вкотре вагітною дружиною та усім своїм численним виводком, він не може дочекатися, коли ж його відпустка в готелі Трансільванія розпочнеться. Він може розпушити своє хутро і просто бути собою, а то й дозволити собі годину-дві спокійного сну. Але найбільша привабливість готелю з незліченними підземними печерами в тому, що можна в якійсь сховатися від дітей і не виходити звідти протягом всієї відпустки.

8 жовтня 2012

Калвер Сіті, Каліфорнія, 1 жовтня, 2012 – Ендрю Гарфілд повертається до ролі Пітера Паркера, а Марк Вебб знову посідає крісло режисера в новому проекті студії Columbia Pictures – наступній частині фантастичного трилеру «Нова Людина-Павук». Сьогодні про це оголосили Даг Белград, президент Columbia Pictures, та Ханна Мінгела, президент продакшену студії. Сценаристи Апекс Курцман, Роберто Орчі та Джефф Пінкер. Сюжет Джеймса Вандербілта. Продюсерами стрічки виступлять Аві Арад та Метт Толмач. Нова частина саги про Спайдермена запланована до прокату в форматі 3D 2 травня 2014 року. З Еммою Стоун також ведуться перемовини щодо її повернення до ролі подружки Пітера Паркера, Гвен Стейсі.



Зйомки нового фільму стартують на початку 2013 року. Вебб, Гарфілд і Стоун працювали разом над блокбастером «Нова людина-павук», що вийшов в кіно цього літа і зібрав більше $751 в світовому прокаті.



Коментуючи заяву, Белград сказав: «Ми абсолютно впевнені в успіху нового напрямку, в якому поведе глядача наш новий фільм. І ми дуже щасливі, що Марк знову очолить проект, а Ендрю продовжить роль Пітера Паркера. Не можу дочекатися тієї миті, коли ми зможемо поділитися з фанами франшизи тим, що ми підготували для вас цього разу».





Про Sony Pictures

Sony Pictures Entertainment (SPE) є дочірньою компанією Sony Corporationof America, яка в свою чергу є філією токійської компанії Sony Corporation. Основна міжнародна діяльність SPE включає виробництво та дистрибуцію кіно – і телепродуктів в 159 країнах світу. Більше інформації на http://www.sonypictures.com/

8 жовтня 2012

ПРЕМ’ЄРА ОФІЦІЙНОЇ КОМПОЗИЦІЇ ДО НОВОЇ СТРІЧКИ ПРО АГЕНТА ДЖЕЙМСА БОНДА, «СКАЙФОЛ», У ВИКОНАННІ СПІВАЧКИ АДЕЛЬ ВІДБУЛОСЯ 6 ЖОВТНЯ О 02:07 НОЧІ (за українським часом) НА ADELE.TV



РЕЛІЗ КОМПОЗИЦІЇ «СКАЙФОЛ»

ПРИУРОЧЕНИЙ ДО 50-ОЇ РІЧНИЦІ БОНДІАНИ



ТРЕК ДОСТУПНИЙ ДЛЯ ЗАМОВЛЕННЯ ВЖЕ СЬОГОДНІ НА iTUNES



2 жовтня, 2012, Columbia Records, Нью-Йорк – Адель представить свою нову композицію під назвою «Скайфол», що є офіційним саундтреком до нового фільму про агента 007. Відео можна буде переглянути 5 жовтня о 0:07 за лондонським часом (6 жовтня о 02:07 за українським часом) на офіційному сайті співачки www.Adele.tv. Трек можна придбати відразу після його прем’єри. Попереднє замовлення на купівлю треку можна розмістити на iTunes, починаючи від сьогодні (http://smarturl.it/AdeleSkyfall). 5 жовтня відзначається 50-річний ювілей з дня виходу першого фільму про агента 007, «Доктор Ноу», і вважається Всесвітнім Днем Джеймса Бонда.



Коли Адель прочитала сценарій стрічки, вона звернулася до Пола Епворта з тим, щоб разом виступити співавторами головної музичної теми фільму «007 Координати Скайфол». Адель говорить: «Спочатку я дещо сумнівалася щодо своєї участі в проекті. Коли справа стосується франшизи про Джеймса Бонда, тут вже існує дуже високий рівень, висока планка того, що так чи інакше відноситься до головної пісні стрічки. Але я просто закохалася в сценарій і у Пол вже мав чудові ідеї. Було дуже весело писати пісню, це щось, чого я ніколи раніше не робила. Коли ми записували пробну версію композиції, це був один з тих моментів, якими я найбільше пишаюся в своєму житті. Впевнена, що коли мені буде 60 років, я бути сидіти, розчісувати своє волосся і розповідати всім, що колись я була дівчиною Бонда!» Пісня, записана на студії Abbey Road Studios в Лондоні, звучить під супровід оркестру, що складається з 77 різних інструментів.



«Скайфол» є першою композицією, що записала Адель з часів приголомшливого успіху її другого альбому «21», який вийшов в 2011 році. Альбом «21» проданий 24 мільйонами примірників по всьому світі. Він приніс співачці 6 нагород Греммі, 2 премії BRIT і 2 Ivor Novello Awards. «21» - альбом, що розійшовся найбільшим тиражем за 2011-2012 роки.



Стрічка «007 Координати Скайфол» виходить в прокат 1 листопада, 2012 року.



Про «007 КООРДИНАТИ СКАЙФОЛ»™



Деніел Крейг повертається в ролі героя романів Іана Флемінга, Джеймса Бонда, в стрічці «007 Координати «Скайфол», 23-ій частині найуспішнішої кінофраншизи усіх часів і народів. В «007 Координати «Скайфол» відданість Бонда М пройде випробування, коли відкриється завіса її минулого. Агенції MI6 загрожує небезпека і агент 007 повинен відвернути і знищити небезпеку, чого б це йому не вартувало. Фільм представляють EON Productions Альберта М. Брокколі, Metro-Goldwyn-Mayer Studios та Sony Pictures Entertainment. Режисер Сем Мендес. Продюсери Майкл Дж. Вілсон та Барбара Брокколі. Сценаристи Ніл Первіс, Роберт Вейд та Джон Логан.

8 жовтня 2012

П’ЯТНИЦЯ, 5 ЖОВТНЯ

Всесвітній День Джеймса Бонда



В п’ятницю, 5 жовтня 2012 року святкуватиметься Всесвітній День Джеймса Бонда, позначаючи тим самим 50-річний ювілей створення кінофраншизи про пригоди агента 007. В 1962 році Альберт Р. Брокколі та Гарі Зальцман адаптували роман Іана Флемінга «Доктор Ноу» і перенесли його на великий екран. На сьогодні франшиза про Джеймса Бонда є найдовшою в історії кінематографу, вона налічує 23 фільми. Остання стрічка про агента британської розвідки, «007 Координати Скайфолл», вийде в прокат в Британії 26 жовтня, в США – 9 листопада, а в Україні – 1 листопада.



В Сполучених Штатах святкування Всесвітнього Дня Джеймса Бонда відзначатиметься ретроспективою стрічок в Музеї Сучасного Мистецтва в Нью-Йорку, а також музичною ніччю Бонда, яку проведе Академія Кіномистецтв в Лос-Анджелесі. В інших країнах світу також заплановані різні події. В Британії Christie’s проведе благодійний аукціон пам’ятних речей Джеймса Бонда, кошти від якого надійдуть до UNICEF та інших благодійних фондів. В Бельгії та Південній Африці працівники офісів проведуть тематичну п’ятницю в стилі Бонда – люди прийдуть на роботу в смокінгах та вечірніх платтях. В Австралії, Бельгії, Франції, Голландії, Індії, Японії, Латвії, Мексиці та Росії пройдуть покази документальної стрічки «Все або нічого: невідома історії 007».







ПРО «007 КООРДИНАТИ СКАЙФОЛЛ»

Деніел Крейг повертається в ролі героя романів Іана Флемінга, Джеймса Бонда, в стрічці «007 Координати «Скайфолл», 23-ій частині найуспішнішої кінофраншизи усіх часів і народів. В «007 Координати «Скайфолл» відданість Бонда М пройде випробування, коли відкриється завіса її минулого. Агенції MI6 загрожує небезпека і агент 007 повинен відвернути і знищити небезпеку, чого б це йому не вартувало. Фільм представляють EON Productions Альберта М. Брокколі, Metro-Goldwyn-Mayer Studios та Sony Pictures Entertainment. Режисер Сем Мендес. Продюсери Майкл Дж. Вілсон та Барбара Брокколі. Сценаристи Ніл Первіс, Роберт Вейд та Джон Логан.





Про компанію EON Productions Альберта Р. Брокколі

EON Productions Limited та Danjaq LLC є власністю та повністю керуються родиною Вілсон/Брокколі. Компанія Danjaq знаходиться в США і, спільно з MGM, володіє правами на всі існуючі стрічки про Джеймса Бонда і контролює права на виробництво майбутніх фільмів про Джеймса Бонда, а також світовий мерчандайзинг. EON Productions є філією Danjaq, знаходиться в Лондоні та є продакшн-компанією, що знімає фільми про Джеймса Бонда. Франшиза про агента 007 найдовша в історії кінематографу і налічує 22 стрічки, починаючи з 1962 року. Незабаром світ побачить 23-тя частина франшизи, «007 Координати «Скайфолл».



Про Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc.

Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. («MGM») - компанія-лідер в сегменті розваг, основною діяльністю якою є виробництво та світова дистрибуція кіно- і телепродукції. Компанія володіє багатою бібліотекою фільмів та телепроектів світового рівня. До того ж, MGM володіє долями американських та міжнародних телеканалів, в тому числі MGM-брендованими телеканалами в США, Канаді, Британії та Германії. Більше інформації на www.mgm.com.





Про Sony Pictures

Sony Pictures Entertainment (SPE) є дочірньою компанією Sony Corporationof America, яка в свою чергу є філією токійської компанії Sony Corporation. Основна міжнародна діяльність SPE включає виробництво та дистрибуцію кіно – і телепродуктів в 159 країнах світу. Більше інформації на http://www.sonypictures.com/

19 вересня 2012

С 20 по 26 сентября на фильм Обитель зла 5: Возмездие действует совместная акция с покупоном! Купленный купон дает право приобрести два билета по цене одного.

Детали можно узнать на сайте Покупона.

17 липня 2012

В рамках PR акции, проходившей в нашем кинотеатре и посвященной выходу фильма Новый Человек-паук с 05.07 по 09.07 участие принял ни кто иной, как сам Человек-паук! Фотографии этого харизматичного персонажа вы можете посмотреть ниже.


Скоро в прокаті
з 2 травня 2024
з 9 травня 2024
з 16 травня 2024