МОНСТРИ НА КАНІКУЛАХ

9 жовтня 2012

А ось і вони! Зустрічайте: симпапулечки МОНСТРИ і… людина. Це варто бачити!


МОНСТРИ НА КАНІКУЛАХ

В прокаті з 25 жовтня

Про героїв



ДРАКУЛА

Всі якості, які роблять Принца Темряви беззаперечним лідером монстрів, - його сила, харизма та звичка контролювати все до найменших дрібниць – також стають в нагоді для бездоганного керування готелем. Але є одна проблемка: його донька Мевіс вважає його безхарактерним. Переживаючи за безпеку своєї донечки, він опікає її так, що її існування в готелі здається життям в’язня за гратами. Він вважає, що тут вона буде подалі від жахливих людей із факелами, яких він так добре пам’ятає. Але тепер, напередодні її 118-го дня народження, Дракула повинен дотримати обіцянки, що Мевіс може побачити навколишній світ вперше. До всього того готель просто переповнений монстрами, що прибувають й прибувають, і поява людського гостя здається ось-ось зруйнує всі плани Дракули. Що в такому випадку буде робити батько-вампір – продовжувати захищати Мевіс від людей-бандитів або ж розслабиться і дозволити їй розправити свої (кажанячі) крила і полетіти?..



МЕВІС

Мевіс повністю розбалувана своїм батьком донька, однак вона сильна і кмітлива дівчина і, багато в чому нагадує типового 118-річного підлітка. Вона втомилася жити під постійною опікою свого батька, вона прагне подорожувати і відкривати світ самостійно. Тепер Мевіс зустріла хлопця, з яким це, здається, може стати реальністю. Але чи повинна вона піти й розбити серце свого батька, або ж залишитися і продовжити своє сумне існування в стінах готелю?





ДЖОНАТАН або ДЖОННІСТАЙН

(Голосом співака Івана Дорна)

Джонатан типовий 21-річний людський хлопець, що подорожує по Європі з рюкзаком за плечима і прагне обійти увесь світ. Він впевнений в собі, сповнений життя, охочий до розмов, допитливий і має легку натуру, вже не кажучи про те, що він просто бог скейтборду! Тепер шлях завів його у готель, повний… монстрів?! Щоб допомогти йому змішатися з натовпом (і тримати монстрів в невіданні про його присутність), Дракула маскує його під Джонністайна, далекого родича Франкенштейна. План Дракули діє, але результат його дії протилежний тому, що очікував Драк, коли Джонні і його донька знайомляться і він порушує обіцянку втікати з готелю при першій ліпшій нагоді. Тому що, гей, ця монструозна туса – крута штука, особливо коли поруч є приваблива дівчина-вампір.







ФРАНКЕНШТЕЙН

Найкращий друг Дракули (і улюблений «дядечко Френк» Мевіс) ніхто інший ніж Франкенштейн – величезний чолов’яга, серце якого, мабуть, більше за його зріст. Вже багато часу пройшло з тих пір, коли цей монстр наводив жах на сусідні селища, лякаючи селян на констеблів. Тепер він серйозний одружений чоловік, який обожнює своїх близьких – Дракулу і Мевіс. Уявіть його здивування, коли він та його дружина приїздять на 118-ий день народження Мевіс і йому представляють кузена, якого він ніколи раніше не зустрічав, Джонні Стейна (людського хлопця Джонні, замаскованого під монстра). Ну, родина є родина, навіть якщо виглядає він дещо дивакувато, і Френк щасливий зустріти свого нового родича.









ЙОНІС

Йоніс – кохана дружина Франкенштейна. Коли Френку в деяких речах іноді бракує твердості й жорсткості, Йоніс завжди готова вставити своїх «п’ять копійок». Вона критична, дещо нахабна, спалахлива і може будь-кому прямо в вічі висказати не зовсім приємні речі. Але десь глибоко всередині вона хороша й добра жінка, що піклується про свою сім’ю.







ВЕЙН

(Голосом актора Антона Мухарського)

Вейн – перевертень, який вдень є жалюгідним бухгалтером, а вночі – багатодітний батько. Він і його дружина народили силу силенну вовченят і тепер йому ледь-ледь вистачає енергії, щоб прожити ще один день і не з’їхати з глузду. Він майже втратив свій нюх через те, скільки забруднених підгузків йому довелося перенюхати за своє життя. Тому хоча він й прибуває на день народження Мевіс разом з вкотре вагітною дружиною та усім своїм численним виводком, він не може дочекатися, коли ж його відпустка в готелі Трансільванія розпочнеться. Він може розпушити своє хутро і просто бути собою, а то й дозволити собі годину-дві спокійного сну. Але найбільша привабливість готелю з незліченними підземними печерами в тому, що можна в якійсь сховатися від дітей і не виходити звідти протягом всієї відпустки.


Скоро в прокаті
з 2 травня 2024
з 9 травня 2024
з 16 травня 2024