ПРЕМ’ЄРА ОФІЦІЙНОЇ КОМПОЗИЦІЇ ДО НОВОЇ СТРІЧКИ ПРО АГЕНТА ДЖЕЙМСА БОНДА

8 жовтня 2012

ПРЕМ’ЄРА ОФІЦІЙНОЇ КОМПОЗИЦІЇ ДО НОВОЇ СТРІЧКИ ПРО АГЕНТА ДЖЕЙМСА БОНДА, «СКАЙФОЛ», У ВИКОНАННІ СПІВАЧКИ АДЕЛЬ ВІДБУЛОСЯ 6 ЖОВТНЯ О 02:07 НОЧІ (за українським часом) НА ADELE.TV



РЕЛІЗ КОМПОЗИЦІЇ «СКАЙФОЛ»

ПРИУРОЧЕНИЙ ДО 50-ОЇ РІЧНИЦІ БОНДІАНИ



ТРЕК ДОСТУПНИЙ ДЛЯ ЗАМОВЛЕННЯ ВЖЕ СЬОГОДНІ НА iTUNES



2 жовтня, 2012, Columbia Records, Нью-Йорк – Адель представить свою нову композицію під назвою «Скайфол», що є офіційним саундтреком до нового фільму про агента 007. Відео можна буде переглянути 5 жовтня о 0:07 за лондонським часом (6 жовтня о 02:07 за українським часом) на офіційному сайті співачки www.Adele.tv. Трек можна придбати відразу після його прем’єри. Попереднє замовлення на купівлю треку можна розмістити на iTunes, починаючи від сьогодні (http://smarturl.it/AdeleSkyfall). 5 жовтня відзначається 50-річний ювілей з дня виходу першого фільму про агента 007, «Доктор Ноу», і вважається Всесвітнім Днем Джеймса Бонда.



Коли Адель прочитала сценарій стрічки, вона звернулася до Пола Епворта з тим, щоб разом виступити співавторами головної музичної теми фільму «007 Координати Скайфол». Адель говорить: «Спочатку я дещо сумнівалася щодо своєї участі в проекті. Коли справа стосується франшизи про Джеймса Бонда, тут вже існує дуже високий рівень, висока планка того, що так чи інакше відноситься до головної пісні стрічки. Але я просто закохалася в сценарій і у Пол вже мав чудові ідеї. Було дуже весело писати пісню, це щось, чого я ніколи раніше не робила. Коли ми записували пробну версію композиції, це був один з тих моментів, якими я найбільше пишаюся в своєму житті. Впевнена, що коли мені буде 60 років, я бути сидіти, розчісувати своє волосся і розповідати всім, що колись я була дівчиною Бонда!» Пісня, записана на студії Abbey Road Studios в Лондоні, звучить під супровід оркестру, що складається з 77 різних інструментів.



«Скайфол» є першою композицією, що записала Адель з часів приголомшливого успіху її другого альбому «21», який вийшов в 2011 році. Альбом «21» проданий 24 мільйонами примірників по всьому світі. Він приніс співачці 6 нагород Греммі, 2 премії BRIT і 2 Ivor Novello Awards. «21» - альбом, що розійшовся найбільшим тиражем за 2011-2012 роки.



Стрічка «007 Координати Скайфол» виходить в прокат 1 листопада, 2012 року.



Про «007 КООРДИНАТИ СКАЙФОЛ»™



Деніел Крейг повертається в ролі героя романів Іана Флемінга, Джеймса Бонда, в стрічці «007 Координати «Скайфол», 23-ій частині найуспішнішої кінофраншизи усіх часів і народів. В «007 Координати «Скайфол» відданість Бонда М пройде випробування, коли відкриється завіса її минулого. Агенції MI6 загрожує небезпека і агент 007 повинен відвернути і знищити небезпеку, чого б це йому не вартувало. Фільм представляють EON Productions Альберта М. Брокколі, Metro-Goldwyn-Mayer Studios та Sony Pictures Entertainment. Режисер Сем Мендес. Продюсери Майкл Дж. Вілсон та Барбара Брокколі. Сценаристи Ніл Первіс, Роберт Вейд та Джон Логан.


Скоро в прокаті
з 9 травня 2024
з 16 травня 2024
з 23 травня 2024