ЕНДРЮ ГАРФІЛД ТА МАРК ВЕББ ОБ’ЄДНУЮТЬСЯ ДЛЯ РОБОТИ НАД НАСТУПНОЮ ЧАСТИНОЮ «НОВОЇ ЛЮДИНИ-ПАВУКА»

8 жовтня 2012

Калвер Сіті, Каліфорнія, 1 жовтня, 2012 – Ендрю Гарфілд повертається до ролі Пітера Паркера, а Марк Вебб знову посідає крісло режисера в новому проекті студії Columbia Pictures – наступній частині фантастичного трилеру «Нова Людина-Павук». Сьогодні про це оголосили Даг Белград, президент Columbia Pictures, та Ханна Мінгела, президент продакшену студії. Сценаристи Апекс Курцман, Роберто Орчі та Джефф Пінкер. Сюжет Джеймса Вандербілта. Продюсерами стрічки виступлять Аві Арад та Метт Толмач. Нова частина саги про Спайдермена запланована до прокату в форматі 3D 2 травня 2014 року. З Еммою Стоун також ведуться перемовини щодо її повернення до ролі подружки Пітера Паркера, Гвен Стейсі.



Зйомки нового фільму стартують на початку 2013 року. Вебб, Гарфілд і Стоун працювали разом над блокбастером «Нова людина-павук», що вийшов в кіно цього літа і зібрав більше $751 в світовому прокаті.



Коментуючи заяву, Белград сказав: «Ми абсолютно впевнені в успіху нового напрямку, в якому поведе глядача наш новий фільм. І ми дуже щасливі, що Марк знову очолить проект, а Ендрю продовжить роль Пітера Паркера. Не можу дочекатися тієї миті, коли ми зможемо поділитися з фанами франшизи тим, що ми підготували для вас цього разу».





Про Sony Pictures

Sony Pictures Entertainment (SPE) є дочірньою компанією Sony Corporationof America, яка в свою чергу є філією токійської компанії Sony Corporation. Основна міжнародна діяльність SPE включає виробництво та дистрибуцію кіно – і телепродуктів в 159 країнах світу. Більше інформації на http://www.sonypictures.com/


Скоро в прокаті
з 9 травня 2024
з 16 травня 2024
з 23 травня 2024